creating a new creativ platform

torsdag 29 maj 2008

proffesur pa Burg-gebiechenstein

Jag är sa allergisk! Näsan bara rinner och jag snörvlar hela tiden. När det ar sa kan inte ens stralande väder göra susen... Ska testa en annan medicin än den jag har nu. Har suttit pa föreläsningar en och en halv dag pga att de har haft professorstjänsten för keramikavdelningen utlyst. Det var 7 st. utvalda att komma och berätta om sitt eget arbete, erfarenheter och ambitioner. Intressant att höra men ocksa intressant att se själva förfaringssättet. Det är en kommitté som utsett dessa 7 varav tva studentrepresentanter. Efter varje framställning träffades jurun med den som presenterat sig i enrum för ytterligare 15 minuters intervju...
Sa nu är det spännande att se vem dom finner mest lämplig. Det är en tjänst pa 5 ar med chans till förlängning pa typ...tillsvidare eller lat oss säga livstid om ingen drastiskt skulle hända!

fredag 23 maj 2008

When things cast no shadow

5th Berlin biennial for contemporary art

curated by adam szymczyk & elena filipovic

www.berlinbiennale.de




onsdag 21 maj 2008

out of the box

Herregud var tiden gar! Jag har varit borta halften av min tid har nere och knappt kommit att skriva nagonting har pa bloggen mer an i borjan!
Jag kan anda saga att det har fortsatt i den andan, med bratwurst,fest och konst!! Jag njuter varenda sekund. Har precis varit pa sverigebesok i veckan som var och det var helkonstigt . Jattemysigt men det tog nagra dagar att komma in i att vara i Sverige och likasa att vara tillbaka. Livet haller ocksa pa att ordna upp sig och jag kanner mig lattare an pa lange.................
Jag hyser tillforsikt till hosten . Men nu ar det inte ens sommar sa lat oss leva i nuet och i denna dag med i Halle klarbla himmel och stralande sol! Det ar sa mycket jag skulle vilja beratta men dat5orn gor mig alltid lite stressad och det blir mest det viktigaste och i kortfattad form hur allt ar och hur jag mar.
Detta mamma-pa-vift-livet och allt vad det innebar kom sa djavla ratt i tiden!!
Jag kan absolut inte saga nagot annat om den saken! Vad jag daremot kan gora ar att rada alla att ta paus fran lunket och det forvantade livet och gora nagot som man verkligen tror pa. for mig var en san har sak ett satt att komma Out of the box!

Det kommer alltid att leda en framat!



Nu ett konstnarstips! Jachym Fleig pa www.galeriemandy.de

Om det gar som jag vill far jag assistera honom i host har i Halle! Hoppas hoppas...